Horoscoop april 2009

De Speld is voortdurend op zoek naar manieren om haar lezers nog beter te informeren bij het maken van belangrijke, levensbepalende beslissingen. In dit kader heeft De Speld twee gecertificeerde experts in dienst op het gebied van de astrologie. De horoscoop wordt op vakkundige wijze samengesteld door Shanya en M’belldodogu.

Deze horoscoop wordt u aangeboden door Shuvalu’s Witte Voetjes Emporium te Osdorp.

Tweeling: U houdt ontzettend van lekker eten en van gezelligheid in huis.

Maagd: U voelt zich deze maand een echte Waterman.

Ram: U heeft het even helemaal gehad. Laat maar zitten die horoscoop.

Slangendrager: Uw sterrenbeeld wordt met ingang van komende maand opgeheven. Geef uw nieuwe voorkeur uiterlijk voor 13 mei aan ons door middels het bijgevoegde formulier.

Weegschaal: U heeft het zwaar deze maand. Een afgewogen oordeel wordt noodzakelijk.

Steenbok: Als uw trein vertraging heeft, komt u later aan. U heeft overigens recht op een restitutie bij een vertraging van 30 minuten of meer.

Frans Bauer: De goede ontvangst van de eerste serie van Bananasplit stemt u tevreden. Let wel even op dat u genoeg tijd blijft maken voor Maris en de kleintjes. Er is er weer eentje op komst, overigens: gefeliciteerd!

Vissen: Op uw werk kunt u deze maand wat moeilijkheden verwachten. Een goede gelegenheid om eens te werken aan uw doorzettingsvermogen! Laat u niet teveel op de kast jagen door uw leidinggevenden. Het gezinsleven is hectisch zoals altijd, maar u weet dat er een sterke basis van vertrouwen is. De sterren beloven een ongecompliceerde dag vandaag. Geef uw partner de ruimte – hij bedoelt het goed.  Laat niet over je heen lopen, maar vergeet ook niet samen te werken. Zie de toekomst positief tegemoet, dan lacht ze je toe. Vergeet niet dat de appelsap in de bonus is. Men probeert om u te provoceren, en u loopt gevaar om in de val te trappen. Door de stress van de laatste tijd is uw geduld bijna op. Valeriaan en lavendel zijn goed voor de zenuwen. Piekeren helpt u weinig vooruit. Denk eraan dat u niet beschaamd hoeft te zijn over gevoelens. Niets is meer menselijk. Hou rekening met het ergste, dan valt het altijd mee. Het is nu een goede periode om grote beslissingen te nemen. Denk goed na, maar wees vooral niet besluiteloos.  Dat tweede huis, die grote verbouwing… tijd om de knoop door te hakken!

Leeuw: Uw nieuwste roman krijgt slechte kritieken. De ramsj lacht u grimmig toe.

Schorpioen: Geniet van de kleine dingen om u heen. Een grijze lucht, een spontane klap in het gezicht, een plotselinge aandrang tot urineren.

Waterman: U voelt zich een echte Maagd.

Kreeft: Uw draaicirkel fluctueert tussen Mercurius en Sirion. Let daarom goed op paaltjes bij het achteruit inparkeren.

Stier: De woning die u bezichtigt in Zaltbommel voldoet geheel aan uw verwachtingen. Lelijk, bouwvallig en buitengewoon ongezellig. Het wordt tijd dat u zich afvraagt waarom u eigenlijk ooit een woning in Zaltbommel bent gaan bezichtigen.

Boogschutter: One-hundred-and-eighty. Dat is de som van uw IQ, leeftijd en borstomvang.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *