Aboutaleb pakt hangjongeren hard aan

Nieuwe methode ook bij mensen succesvol

Slechts enkele maanden na zijn aantreden als burgemeester van Rotterdam komt Ahmed Aboutaleb met een controversiële aanpak van de hangjongeren die bepaalde buurten onveilig maken. De voormalig staatssecretaris heeft al vaker laten weten zijn stad niet door raddraaiers te laten overnemen, en presenteert vandaag zijn nieuwe plan. “De methode staat nog in de kinderschoenen, maar we hebben er veel vertrouwen in. We hebben ons eigenlijk laten inspireren door Blijdorp.” “In die dierentuin worden onrustige, agressieve dieren met een pijltje tot rust gebracht, waarna ze medicijnen toegediend krijgen. Effectief, veilig en goedkoop: de ideale oplossing voor ons probleem.”

De burgervader licht de methode toe: “Eerst worden groepjes hangjongeren langdurig geobserveerd, zodat we precies weten wie de groepsleiders zijn. Vanuit een busje met buurtwerkers wordt dan met een blaaspijp een klein, ongevaarlijk verdovingspijltje bij de leider ingebracht. Hij of zij voelt er niets van en valt direct in slaap. Daarna komt hij enkele dagen bij ons ter observatie, en krijgt een zorgvuldig uitgekiende combinatie van gedragstherapie en medicijnen. Wanneer de doerak weer vrij is, is hij een ander mens geworden.”

Bezwaren dat de methode gevaarlijk of onethisch zou zijn wimpelt Aboutaleb af als ‘politiek correct geneuzel’. “Deze methodes zijn uitvoerig getest. Er zijn vrijwel geen diersoorten waar het gevaar voor oplevert. Carfentil is een van de meest veilige en goedkoopste verdovingsmiddelen. Voor de raddraaiers zelf is een paar dagen rust ook een goed idee. Bovendien worden ze van Ritalin rustig en meegaand. Als je na dag drie tegen zo’n jongen zegt ‘ga eens naar school’ dan doen ze dat gewoon. Heerlijk toch?”

De eerste uitgebreide proeven zullen in mei van start gaan. Bergpolder, Overschie en de Zuidelijke tuinsteden zullen de eerste locaties zijn waar de witte busjes rond gaan rijden. In het stadhuis heerst in elk geval vertrouwen: “Ze moeten weten wie de baas is,” sprak Aboutaleb bezwerend. “Anders leren ze het nooit meer af.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

PHILOSOFFIE ALGERIJNS • 17 APRIL 2013,
GRENS ALGERIJE 17 JAAR DICHT KANKER MAROOCAN LIKKEN VOOR NEDERLANDS
TIP:ALGERIJNS AFKOMST KIND VANAF 6 JAAR NIET GEZIEN MIJN EIGEN KIND EN RECHTER SPEELT MET ALGERIJNS MOSLIM DOOM DOOM NEDERLANDS MACHT MISBRUIKEN TEGGEN ZWAAK MOSLIM ALGERIJNS ALLEEN TEGEN RIJKSOVERHIED
MACHT NEDERLAND KLIEN GEHEUGEN EN GEEN EENS RESPECT VOOR VADER VAN KIND OF MIJN DCHTER JAMMER KANKER JODEN NEDERLANDS FATSOENEN GEEN RESPECT VOOR EEN DOOD MAN 53 JAAR OUD THUIS OVELEED
GELUKKIG WAS BIJ HEB ALLES GERGELD OMDAT DOOM NEDERLANDS IS ALGERIJNS AFKOMST
EMBASSADE DEN ALGERIJE WEET DAT
GENIETEN ARI BOL EN JAN VAN GELD VAN RIJKSOVERHIED OMDAT ZIJN JULLIE NEDERLANDS FATSONEN
TIP:ALGERIJNS VOOR NEDERLANDS VOLK DIE PAS WAKKER DAT WILDERS HEEFT GENOEG JULLIE MISBRUIKT VOOR ZIJN EIGEN
WILDERS NU GEBRUIK ANDER SYSTEEM
NIET OVER MOSLIM NIET OVER GRIEKLAND
MAAR ALS KABINET GAAT BEZUINIGING OVER IETS WILDERS GEBRUIKT JA MOET SIT OMLAAG NIET OMHOOG HAHAH POLITIEK VAN KINDREN ACHTERSTAND ZIEK MENSEN
NEDERLAND IS KAPOT EN GAAT NOG ERGER KAPOT EN KAPOT
WAT DENK JIJ KOM NIEUW KONING WILLEM ALIKSANDER MET MAXIMA EIGEN HUIS GEKOCHT IN GRIEKLAND
KONINGDAG VOEDSELBANK 2013 SCHANDALIG
10 JAAR IN NEDERLAND HEB PASSPORT NEDERLAND NOG DIPLOMA VAN BEVEILIGING 2
MISBRUIKE DOOR ARI BOL MARTELAAR MORDINAREN 2 JAAR OPLICHTERS EN NOG ANDER ALGERIJNS 53 JAAR OUD DOOD GEWONDEN THUIS 4 DAGEN POLITIE 112 MOET BELEN HOEF NIKS TE DOEN
DE DEUR FORCEREN EN MENEMEN NAAR UITVAART
GELUKKIG WAS IK BIJ HEB ALLES GEREGLD NEDERLANDS OMDAT BEN ALGERIJNS NIET MARROCAN
EN HIJ STAAT GEWOON ARI BOL MET JAN OP DE KRANT BLACHELIJK NEDERLANDS
Wij willen Geert Wilders niet in dit land zien. Zijn opvattingen … Want je kan zo links als de pest wezen, eigenaars hebben altijd gelijk.
Dat was de wijze les die Geert Wilders tijdens zijn Australische tour verkondigde. … Maar dat kan in Nederland niet meer – dus zoekt hij verre … begeven en om u heen kijken delft den haag zoetermeer rotterdam overal overlast … Als alle acties, reizen, uitspraken en politieke manoeuvres van Geert Wilders
De visumaanvraag van PVV-leider Geert Wilders om Australië te bezoeken, … De PVV-leider wilde eigenlijk in oktober al naar Australië maar zijn visum werd niet … Overal waar islam opduikt onstaat ergernis, geweld en erger; de … van hem, dat hij dit volhoudt, terwijl hij geen normaal leven kan leiden.
Geert Wilders gaat verder met zijn Marokkanen oorlog bij … Het land ziet er niet uit, maar niemand kan wat zeggen. Alles gaat naar ….. De aarde is mijn tijdelijke land en ik kan mij dus overal aarden. Ik ben niet afhankelijk van Nederland. Ik reis veel en ik koester ook geen haat noch wrok voor Nederland.
HITLER IS EEN MAN NIET VROUW EN HIJ IS NIET HOMO OF PEDO
HITLER HEEFT EEN VISIE OM ZIJN DOEL TE BREIKEN.
GA JIJ HITLER MET WILDERS HAHAHAHAH DOM NEDERLANDS FATSONEN
GEEN RESPECT EN GEEN GEVOEL ORANJE VAN VOEDSELBANK TERWIJ WILDERS VACANTIE NAAR AUSTRALIA HAHAHAH DOM VOLK EN DOM OVERHIED GRAAIER EN DOM POLITIE DIE SCHIET GEWOON EEN HOND DAKLOOS NEER
RICHI EEN JONGEN 17 DOOD GESCHOTEN DOOR AGENT WAT GEBEURT NIKS
ANNES GEWONDEN IN BOS MAAR NEDERLANDS ZEGT HIJ HEEFT ZIJN ZELF VERMORDEN 13 JAAR OUD OMDAT HIJ IS MOSLIM
HOEVEEL MENSEN HEB JULLIE VERMORDEN EN GEMARTELT EN KAPOT MAKEN GENOEG
WIL JULLIE WILDERS TOP MAKEN ALS HITLER GAAT JULLIE NIET LUKKEN DOM NEDERLANDS FATSONEN
Geert Wilders licht in dit interview voor het Australische … Hij kan beter zijn familie bezoeken in Indonesie.
Ook vraag ik me af welke mogelijke gevolgen deze ontwikkeling kan hebben op de lange … Overal word je met informatie en reclameboodschappen geconfronteerd; … Niet voor niets zijn de oneliners van populisten als Geert Wilders zo succesvol! …. Persoon & Gezondheid · Sport, Spel & Recreatie · Vakantie & Reizen .
AMSTERDAM – PVV-leider Geert Wilders kan tijdens zijn bezoek aan Australië … Mensen tegenhouden vanwege hun religie kan volgens hem niet omdat niet valt te … wil blinden in ov op rekening laten reizen · Genoeg alternatieven voor ‘dure’ JSF … Altijd en overal op de hoogte blijven van het nieuws?

Reageer
gravatar

@Haes: Blijdorp is geen dierenTUIN. Het betreft hier een dierGAARDE.
Persoonlijk wacht ik met smart op de witte busjes. Bij ons in Bergpolder is het werkelijk dringens nodig. Het gevaar van ‘naakt rond laten lopen en vrijelijk seks met elkaar laten hebben’zal wel meevallen. Het betreft immers -vrijwel- uitsluitend jongens. In ieder geval gaat het zo goed als immer om homogeen opgebouwde groepen. Dat de seks die zij hebben daarbij van homsexuele aard zal zijn, mag niet aan twijfel onderhavig zijn. het zal zelfs een bijdrage leveren aan het ‘bespreekbaar maken van homosualiteit onder moslims’.

Reageer
gravatar

Wat een gigantische schaduw werpt die man al op zijn gordijn. En op de lastige stad zal die schaduw nog wel veel groter zijn.

Reageer
gravatar

@ Onkie. Sympathiek idee, maar werkt toch contraproductief, vrees ik. Met ongebreidelde (wat een mooi woord in verband met ‘paardeNmiddel’) seks vergroot je alleen maar het probleem. Oke, je hebt er niet meteen last van, maar je schuift het wel door naar volgende generaties. En je moet niet vergeten, hangjongeren zijn geen herbivoren. Als ze geen carnivoren zijn, dan zijn het op zijn best toch altijd nog omnivoren. En we weten allemaal wat een andere omnivoor als de beer kan aanrichten. Geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken!

Overigens laten dierentuinen als Blijdorp echt niet al hun dieren vrijelijk seks met elkaar hebben. En persoonlijk vind ik het naakt rond laten lopen van de hangjongeren alleen maar geslaagd als het om mooie vrouwelijke exemplaren gaat.

Reageer
gravatar

Waarom gelijk met zo’n paardemiddel beginnen? Het is beter om, ook naar het voorbeeld van Blijdorp, de hangjongeren naakt rond te laten lopen in afgesloten gebieden, waarbij ze niet mogen roken en drinken, op een gezond dieet staan en seks mogen hebben wanneer ze maar willen. Dan zal het met de overlast ook snel afgelopen zijn.

Reageer
gravatar

Wordt er een keer een serieus proefbalonnetje opgelaten, grijpt de goegemeente meteen weer naar de kalender en denkt met een grap van doen te hebben. Ik vind dat zo’n negatieve levensinstelling.

Kunnen we nou echt die burgervader niet een keer de kans geven zichzelf te bewijzen? Ik vind hem zeer coulant. Het liefste zou ik direct een peloton jagers met zwaarkaliberjachtgeweren op deze faunavervalsing van de stadsjungle afsturen.

Reageer