Cartoon: Enygma 1

dvo6

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch blijft het me verbazen dat mensen handvaten kunnen schrijven i.p.v. handvatten en nog meer dat ze dat ook kunnen zeggen. Nog meer verbaasd het me dat mensen kunnen spotten met een leven wat zo superieur geleefd is dat ze er zelf helaas met hun verstand niet bij kunnen. Vroeger werd hierover wel eens gezegd: “vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen”.

Reageer
gravatar

Toch blijft het me verbazen dat mensen in hun commentaar op spelfouten van een ander een werkwoord in de derde persoon enkelvoud kunnen laten eindigen op een d.

gravatar

In mijn kinderbijbeltje zaten twee mollige baby-engeltjes geknield aan weerszijde van het langshout en was er een cirkeltje rond het achterhoofd van Lief Jezuske getekend.

Reageer
gravatar

Ja, mijn beschte al-schiet-je-me. Ik geef het je te doen, zo’n halve dag hangen aan een kruisch zonder voetsteuntjes

Reageer