Horoscoop november 2010

De Speld is voortdurend op zoek naar manieren om haar lezers nog beter te informeren bij het maken van belangrijke, levensbepalende beslissingen. In dit kader heeft De Speld redactie besloten tot het aantrekken van gecertificeerde experts op het gebied van de astrologie. Met trots kunnen we dan ook de nieuwste toevoegingen aan het Speld redactie team aan u presenteren: Shanya en M’belldodogu.

Deze horoscoop wordt u aangeboden door Shuvalu’s Witte Voetjes Emporium te Osdorp.

Stier: U krijgt een gratis vakantie naar Pamplona aangeboden. Ga er niet op in.

Tweeling:
Uw curieus verlopende deelname aan Lingo levert u, naast een stukje in de Telegraaf, een affaire op met presentatrice Lucille Werner. Maar zoals u weet is Lucille een Weegschaal. Ergo: dat kan nooit lang goed gaan. Verbreek de prille relatie zo subtiel als u kunt.

Maagd: Als u deze week masturbeert, zult u nooit meer een partner vinden. Aan u de keuze.

Ram: Laat u deze week niet naar de slachtbank leiden, maar zet u schrap en stoot toe op het juiste moment. Een goede kans dat u de kans krijgt om een paar bronstige ooien te dekken. Maar garanties kunnen we natuurlijk niet geven.

Kreeft: Als u vorige week harder had gewerkt was u deze week de liefde van uw leven tegengekomen.

Leeuw: Uw verhouding met het huisdier van een kennis zal ingrijpend wijzigen. Let er even op dat dit geen weerslag heeft op uw vriendschap met diegene. Heeft uw kennis geen huisdier, dan zal u goed karma opbouwen en loopt u de kans om wedergeboren te worden als dolfijn.

Weegschaal: U zult vijf gespierde matrozen tegen het lijf lopen. En ook hier geldt: het leven kent geen tegenslagen, slechts uitdagingen.

Schorpioen: Zo mild en ingetogen als u normaal bent, zo prikkelbaar bent u deze week. Schakel over op décaf. Ook al verhoogt dit de hoeveelheid schadelijke vetzuren in uw bloed. Volgende week vertellen we u wat u daaraan kunt doen.

Boogschutter:
Ga direct naar de gevangenis. Ga niet langs “Start”.

Steenbok:
U neemt aan het einde van deze week een rap op samen met Lange Frans en Baas B. Onderwerp: smatjes batsen. Lees u alvast in en koop een rijmwoordenboek.

Waterman: Uw constellatie heeft te maken met een verstoord zwaartekrachtveld. Nebula 354692C kromt de zwarte materie rond een pulsar-constellatie. De daaruit voortvloeiende riemann-kolmogorov sublimatie zal gevolgen hebben voor uw werksituatie.

Vissen: U voelt nattigheid. Dit kan te maken hebben met uw terugkerende incontinentie, maar vlak ook de mogelijkheid niet uit van een premature ejaculatie.

Slangendrager: Het dertiende sterrenbeeld. Grappenmaker. U zult voor straf de komende week een been breken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *