GeenStijl-redacteur schrijft voor Reformatorisch Dagblad

Prof. Hoxha: “Zoek overeenkomsten en vergeet verschillen”

“Onverenigbaar? Allerminst! We hebben zoveel raakvlakken, dat móet wel een vruchtbare samenwerking worden”. Bart Visser, directeur van het Reformatorisch Dagblad, heeft er alle vertrouwen in. Amb
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoxha -de ietsist- schrijft niet helemaal als vrij man, denk ik, want er wordt doorgaans nogal gevloekt op GS. Hoewel niet meer zo door de redactie, zijnde een Telegraaf bureel in Pand Noord. Het gaat allemaal om sturing ende control. Zie hier de overkoepeling met het geloof (in onderdrukking). Wereldheerschappij. Dus laat maar doorkomen, Hoaxha.

Reageer
gravatar

@4 Is het niet bijzonder dan dat Hoxha een column krijgt in het RefD? Dat is wereldnieuws in komkommertijd en dat benadert de reaguurder gepast.

Trouwens zo’n examen zie ik niet zitten. De grondvesten van internet zijn toch vrijheid van publiceren en reageren op de manier die je wil. Daar past geen examen bij. Je kunt onzin serieus nemen en serieuze zaken als onzin benaderen. Dat valt onder vrijheid van de reaguurder en de publicist of denk jij daar anders over? Jij wenst internet naar de matstaaf van het Birma-model?

Reageer
gravatar

Nu de overheid toch druk bezig is met bemoeien en betuttelen, lijkt het me geen onaardig plan een internetexamen in te voeren die iedereen moet behalen voordat de eerste stapjes worden gezet op het grote boze internet. Bovenstaande reacties maken eens te meer duidelijk hoe urgent een dergelijk staatsexamen is. Het onderscheiden van satire van serieuze berichtgeving is blijkens niet velen gegeven en zou derhalve een belangrijk onderdeel moeten zijn van de cursus die men moet volgen.

Reageer
gravatar

De verbroedering van GS met traditionele media begint mij tegen te staan. Waar zijn de spraakmakende relletjes op GS? Het is lang geleden dat ik GS las en WAUW! dacht. Ik mis het, en nu likt Hoxha ook nog kont bij de Christenhonden. GS lijkt meer en meer op de Libelle voor gefrustreerden.

Reageer