ErikBiem / Youtube.com

We spraken een cyberexpert maar het kon ook gewoon iemand zijn die een paar keer ‘blockchain’ zei

'Blockchain'

Er wordt veel gezegd over de recente AIVD-hack en de DDoS-aanvallen op Nederlandse bedrijven, maar wat klopt er nou wel en wat niet? Wij vonden het tijd om een expert te spreken. Na even googelen vond
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Interesseert me geen blochain, dit geneuzel. De echte vraag is: wie gaat er onder welke vlag naar de spelen, en is dat met of zonder politiek beklonken terugtrekking van postuum toegekende doping-straffen?

Reageer
gravatar

Op het woord “blockchain” rust auteursrecht, dus alles wat ze heeft geschreven en gezegd met dat woord in de tekst, dient onverwijld te worden verwijderd anders dreigt er een boete van duizenden bitcoins.

Reageer
gravatar

Mijnheer Pan,

Uiteraard! Inmiddels hebben haar uitgevers het woord “blo…..ain” al geschrapt en in Uitzending Gemist is het woord door bliebjes vervangen.

Boeken en tijdschriften waarin dat woord “blo…..ain” wordt geplagieerd, kunnen naar de boekhandel worden teruggebracht en naar Bol.com worden teruggezonden.

gravatar

Op het woord “blockchain” rust auteursrecht, dus alles wat ze heeft geschreven en gezegd waar dat woord in voorkomt dient onverwijld te worden verwijderd. Anders dreigt er een boete van duizenden bitcoins.