Na jarenlang onderzoek naar het gapende gat in het populaire broodje is er eindelijk een doorbraak. Promovendus J. Sietsma van de Universiteit Twente, gespecialiseerd in de toepassing van opvulmaterialen, kreeg ineens een ingeving. ‘Ik stond te douchen, pakte een spons en zag hoe mooi dicht deze was.’ De oplossing bleek eenvoudiger dan gedacht. ‘Het was gewoon een kwestie van geen gat maken in het midden.’
Esther Jansen, vaste klant bij Bagels & Beans in Hendrik-Ido-Ambacht, is teleurgesteld. ‘Dat gat in het midden vond ik nou juist het lekkerste’.
Is er een foto beschikbaar van het gat van Esther Jansen? Dit zou namelijk bijdragen aan een objectievere meningsvorming omtrent deze zaak.
“Ik ben niets zonder jou.”
Eddy, het bagel-gat
J. Sietsma wordt bedankt ! Jarenlang heb ik de gaten voor bagels mogen leveren en nu kan ik deze aan de straatstenen niet meer kwijt.
Maar wacht even: dat brengt mij op een idee; misschien kan ik de productie uitbreiden naar sinkholes ! Je moet altijd groot denken, zei mijn vader vaak. Nu zie ik er weer een gat in.
For our English native speakers a translation:
Finally HTTP method found to close bagels
After year long under search to the yawning hole in the popular little bread is finally a outbreak. Promovendus J. Sietsma from the university Twente, specialized in the application of filling materials, got suddenly a dropdown. “I stood to shower, grabbed Sponge Bob and saw how beautiful closed this was.” The solute bleaches easier than thought. ‘It was normal a question of making this hole in the middle.’
Esther Jansen, stuck client at Bagels & Beans in Hendrik-Ido-Craft, is dissapointed. ‘That hole in the middle I found now just the best.’
Voor onze Engelssprekenden is er een vertaling:
Eindelijk vond de HTTP-methode bagels dicht
Na jarenlang op zoek naar het gaten in het populaire broodje is het uiteindelijk een uitbraak. Promovendus J. Sietsma van de universiteit Twente, gespecialiseerd in de toepassing van vulmaterialen, kreeg plotseling een dropdown. “Ik stond te douchen, pakte Sponge Bob en zag hoe mooi het was.” Het opgeloste middel bleek makkelijker dan gedacht. ‘Het was normaal om dit gat in het midden te maken.’
Esther Jansen, vaste klant bij Bagels & Beans in Hendrik-Ido-Craft, is teleurgesteld. ‘Dat gat in het midden vond ik nu maar de beste.’
Ik eet er gewoon omheen.
En hoe zit het dan met die vieze doughnuts?
Het universum schijnt ook in het midden een gat te hebben.
Space Odyssey.
Space Oddity
Eureka! Daar is ‘ie dan: een kadetje.
En waar laat ik nou mijn worst?
Ik ben een gewiekste vuller, vraag het de dames maar, doch dit idee gaat veel te ver. Het ontneemt handwerkers een stuk gereedschap!
Geweldig!
Ik ben een echte opvulspecialist, maar ik was nog nooit op dit geweldige idee gekomen.
Een bégèl? Ik zie er geen gat meer in!
Zo te zien is dit een bagel van gewoon witbrood. Maar hebben ze ook onderzoek gedaan naar volkorenbagels? ‘That’s different cook’ zou van Gaal zeggen.
Boeiuh!
Corrie.
*Haalt stopverf uit keukenkastje en zet het weer in de schuur*