Eindelijk methode ontdekt om bagels te dichten 

‘Het was gewoon een kwestie van geen gat maken in het midden.’

Na jarenlang onderzoek naar het gapende gat in het populaire broodje is er eindelijk een doorbraak. Promovendus J. Sietsma van de Universiteit Twente, gespecialiseerd in de toepassing van opvulmaterialen, kreeg ineens een ingeving. ‘Ik stond te douchen, pakte een spons en zag hoe mooi dicht deze was.’ De oplossing bleek eenvoudiger dan gedacht. ‘Het was gewoon een kwestie van geen gat maken in het midden.’

Esther Jansen, vaste klant bij Bagels & Beans in Hendrik-Ido-Ambacht, is teleurgesteld. ‘Dat gat in het midden vond ik nou juist het lekkerste’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is er een foto beschikbaar van het gat van Esther Jansen? Dit zou namelijk bijdragen aan een objectievere meningsvorming omtrent deze zaak.

Reageer
gravatar

J. Sietsma wordt bedankt ! Jarenlang heb ik de gaten voor bagels mogen leveren en nu kan ik deze aan de straatstenen niet meer kwijt.
Maar wacht even: dat brengt mij op een idee; misschien kan ik de productie uitbreiden naar sinkholes ! Je moet altijd groot denken, zei mijn vader vaak. Nu zie ik er weer een gat in.

Reageer
gravatar

For our English native speakers a translation:

Finally HTTP method found to close bagels

After year long under search to the yawning hole in the popular little bread is finally a outbreak. Promovendus J. Sietsma from the university Twente, specialized in the application of filling materials, got suddenly a dropdown. “I stood to shower, grabbed Sponge Bob and saw how beautiful closed this was.” The solute bleaches easier than thought. ‘It was normal a question of making this hole in the middle.’

Esther Jansen, stuck client at Bagels & Beans in Hendrik-Ido-Craft, is dissapointed. ‘That hole in the middle I found now just the best.’

Reageer
gravatar

Voor onze Engelssprekenden is er een vertaling:

Eindelijk vond de HTTP-methode bagels dicht

Na jarenlang op zoek naar het gaten in het populaire broodje is het uiteindelijk een uitbraak. Promovendus J. Sietsma van de universiteit Twente, gespecialiseerd in de toepassing van vulmaterialen, kreeg plotseling een dropdown. “Ik stond te douchen, pakte Sponge Bob en zag hoe mooi het was.” Het opgeloste middel bleek makkelijker dan gedacht. ‘Het was normaal om dit gat in het midden te maken.’

Esther Jansen, vaste klant bij Bagels & Beans in Hendrik-Ido-Craft, is teleurgesteld. ‘Dat gat in het midden vond ik nu maar de beste.’