De frikandel: ooit was het een lekkernij die was voorbehouden aan de elite. Maar met de opkomst van de discodel en de frikandellenvlaai wint de gefrituurde vleesstaaf bij alle sociale klassen aan popu
Voor je het weet worstelt de fanatieke liberaal zich nog door meer aanbiedingen heen, en wordt in Huize ‘Nooitgedagt’ driftig het tafelzilver in een gehaktbal geprikt. HOH uiteraard: half mak, half wild.
Leerzaam is het bovendien. Zo schijnen kippen uit eieren te komen, hoewel aan de dis de discussie hierover nog steeds gaande is.
Gelukkig heeft men dankzij de frikandel Lidl ontdekt, en een bezoekje aan deze traiteur met een vriezer wordt steeds meer als een uitje ervaren.
Voor de luxepaardjes hebben we natuurlijk de viandel ontwikkeld. De krokante laag, ook wel het Armani jasje van de frikandel genoemd´ geeft hem die elite look.
Hup
de frikandel speciaal op
de nationale vlag en op de oranje wimpel een vrolijk
plastic mesvorkje in hoopje
extra gesnipperde uitjes.
Weet je wie ze van mij ook voor een euro mogen aanbieden in het vriesvak van de Lidl?
(en ik zou haar lekker laten liggen)
Echt heel erg is dit. Straks gaan ze die Frikandellen ook nog in taarten stoppen of op de Pizza doen.
In Italia heb je de Spaghetti Occhio, een prachtig opgediend gerecht dat op een of andere manier naar frikandel smaakt. Zoals het leven zelf dus.
Ik eet hierom alleen frikandames
Ik zag ze laatst zelfs bij de Febo.
Dat wordt dringen tussen het plebs bij de Lidl.
Voor je het weet worstelt de fanatieke liberaal zich nog door meer aanbiedingen heen, en wordt in Huize ‘Nooitgedagt’ driftig het tafelzilver in een gehaktbal geprikt. HOH uiteraard: half mak, half wild.
Leerzaam is het bovendien. Zo schijnen kippen uit eieren te komen, hoewel aan de dis de discussie hierover nog steeds gaande is.
Gelukkig heeft men dankzij de frikandel Lidl ontdekt, en een bezoekje aan deze traiteur met een vriezer wordt steeds meer als een uitje ervaren.
Strak komt er nog een Mc Frikandel en een pizza Frikandel!
En wie kan er nog een fatsoenlijk ‘open been’ maken?!
Verkwanseling van ons nationaal cultuurgoed!
Voor de luxepaardjes hebben we natuurlijk de viandel ontwikkeld. De krokante laag, ook wel het Armani jasje van de frikandel genoemd´ geeft hem die elite look.
De prijs verdrievoudigen, zou ik zeggen
Luxe is als het van paardenvlees wordt gemaakt, maar dat mag tegenwoordig ook niet meer.