Shutterstock / Ground Picture / NOS

Shutterstock / Ground Picture / NOS

Maikel klikt snel NOS-stream met hoorzittingen weg wanneer baas langsloopt

Het is precies 15:00, en accountmanager Maikel (33) vindt het wel mooi geweest. Hij pakt een koffie, doet oortjes in en klikt op de site van de NOS de stream aan met hoorzittingen van de kandidaat-bewindslieden. Hè hè, denkt Maikel tevreden. Pakt hij toch nog even de hoorzitting van beoogd staatssecretaris Chris Jansen mee, het mooiste affiche van de dag. Hij moet zich inhouden om niet te juichen wanneer Jansen het vuur aan de schenen wordt gelegd.

Maar dan, ineens, een schaduw op zijn beeldscherm. Zijn baas staat achter hem. Snel klikt Maikel de stream weg, om met bovenmatige interesse naar een lege Excel-sheet te gaan staren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *