NOS

NOS

Van Basten gaat er om 15.00 uur eindelijk eens lekker voor zitten

Marco van Basten is er helemaal klaar voor. Er staat een bakje Japanse mix op tafel, zijn glas is gevuld met echte limonade van Valencia-siroop. Het moge duidelijk zijn: de superster van weleer gaat vanmiddag een EK-wedstrijd kijken. Om 15:00u moet het gaan gebeuren.

“Bij de NOS begonnen ze best wel een beetje aan te dringen om toch eens een voetbalwedstrijd te gaan kijken. Toen dacht ik vandaag: joh, waarom niet. Elke dag zijn er drie wedstrijden, dus ik kan er best eens eentje meepakken. Om drie uur heb ik toevallig toch even niet zoveel te doen”, legt Van Basten uit. “Misschien zou het zelfs wel van pas komen bij mijn analyses, haha. Nee, geintje. Weten jullie eigenlijk wie er speelt?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *