Shutterstock / Alexandros Michailidis

Shutterstock / Alexandros Michailidis

Ursula (65) zoekt respondenten die haar verkiezing in willen vullen

‘Het duurt maar 5 minuutjes’

De 65-jarige Ursula is hard op zoek naar respondenten die eventjes wat van hun tijd willen opofferen aan deelname aan haar verkiezingen. Ze hoopt hiermee een representatieve steekproef te kunnen maken.

“Het duurt maar 5 minuutjes en je zou me er ontzettend mee helpen!” schrijft ze bij de berichten die ze op sociale media deelt. “Je hoeft er niet veel voor te doen, het is zo ingevuld”, garandeert ze daarbij.

Aanstaande donderdag om acht uur is de deadline: dan moet ze voldoende mensen hebben die willen meewerken aan haar verkiezing. Delen is lief en onder de respondenten verloot ze een boekenbon van tien euro.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *