NASA/JPL/Space Science Institute - JPL Photojournal, Shutterstock / Maridav

NASA/JPL/Space Science Institute - JPL Photojournal, Shutterstock / Maridav

Je was niet thuis, dus DHL heeft je pakketje afgeleverd op Saturnus

Heb je iets besteld, maar was je op het moment van de bezorging niet thuis? Geen enkel probleem! DHL denkt namelijk maar wat graag met je mee – en ook nog in oplossingen. Want dankzij het netwerk van DHL is er altijd wel een afhaalpunt in de buurt te vinden waar de bezorger je pakketje kan achterlaten. Op die manier kun jij op een geschikt tijdstip je pakket ophalen bij de sigarenwinkel op Saturnus.

Op deze manier hoeft de bezorger niet meer drie keer naar je huis te rijden voordat je pakketje bezorgd kan worden. Het gevolg: jij kunt je bestelde hebbedingetjes sneller in je handen hebben en DHL verkleint de ecologische voetafdruk. Zo profiteren we allemaal. Handig toch?

Je kunt je pakketje ophalen bij de sigarenwinkel op Saturnus op maandagen en schrikkeldagen van 06:31 tot 08:04 (plaatselijke tijd). Let op; als het afleverpunt gesloten was toen de bezorger voor de deur stond, dan ligt je pakketje mogelijk bij één van de nabijgelegen buitenplaneten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *