Dikushin Dmitry / Shutterstock

Dikushin Dmitry / Shutterstock

Buren zijn wél iets leuks aan het doen terwijl jij hun pakketje aanneemt

Terwijl jij dit weekend het pakketje van de buren aanneemt, zijn zij wél iets leuks aan het doen. Dat blijkt uit de verhalen die ze je vertellen, de reactie van de pakketbezorger en je eigen gevoel van onbehagen dat de kop opsteekt.

“Hé, wat fijn dat jij gewoon thuis was”, zegt de buurvrouw als ze drie dagen later het pakket op komt halen. “Wij waren heerlijk een dagje naar Zandvoort, maar super dat jij onze ventilator even kon aannemen”, vult de buurman aan. “Nou, tot de volgende keer! Haha”, lacht hij joviaal met zijn zongebruinde gelaat.

Ook de pakketbezorger is blij dat jij wel altijd thuis bent als je buren een weekendje weg zijn. “Ik heb een pakketje voor… ja, nee toch weer voor de buren”, zegt hij als je voor de zoveelste keer voor hem open doet. “Nou ja, mooi dat jij er wel bent, ik hoorde dat ze nu lekker naar een festival in Barcelona zijn. Zie je morgen!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *