Shutterstock / Jeroen Meeuwsen Fotografie

Shutterstock / Jeroen Meeuwsen Fotografie

Wilders zoekt premier met passie voor de schuld krijgen

De profielschets voor de nieuwe minister-president is uitgelekt. PVV, VVD, NSC en BBB zijn op zoek naar ‘een zelfstandige teamplayer die enthousiast wordt van opdraaien voor pijnlijke maatregelen waar de coalitiepartijen de politieke verantwoordelijkheid niet voor willen nemen.’

De formerende partijen zijn nadrukkelijk op zoek naar ‘een doorzetter met een hands-on mentaliteit die snel kan schakelen bij conflicten tussen Europese regelgeving, de grondwet, uitspraken van de Raad van State en messen in de rug vanuit de coalitie.’

‘Iemand die politiek Den Haag aankan, maar er niet recentelijk is geweest en ook niet de behoefte heeft er lang te blijven. We bieden een 100-urige werkweek in een inspirerende omgeving en de crème de la crème van de Nederlandse beveiliging.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *