Shutterstock / Olga Danylenko

Shutterstock / Olga Danylenko

Lentekriebel blijkt soa

Het is lente: De zon laat zich weer vaker zien, lammetjes worden geboren en koeien springen in de wei, en ook Eva (23) heeft het flink te pakken. Stilzitten op haar stoel wil ze niet, ze heeft zin om te dansen en springen!

Eva denkt dat haar gevoel ook komt omdat ze een beetje verliefd aan het worden is op haar scharrel. "De vonk is overgeslagen", verklaart Eva het branderige gevoel. Ze kon het niet laten om al tegen haar vriendinnen over hem te vertellen. “Het is zo’n leuke gast, zijn enthousiasme is echt aanstekelijk.”

‘Misschien kan ik vanavond nog even bij hem langs gaan’, denkt Eva. ‘Eerst maar even opfrissen.’ Onder de douche beseft Eva dat het geen lentekriebel is waar ze last van heeft: “Ah fak”.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *