Shutterstock / Ivanko80

Shutterstock / Ivanko80

Jasper deed dit jaar mee aan Ramadan, maar kreeg rond 12 een beetje trek

De 26-jarige Jasper beloofde zijn vriend Amir dit jaar mee te doen aan de Ramadan en hield dat tot aan de middag vol. Vol enthousiasme begon hij aan het avontuur, maar rond de middag ging hij de mist in: “Ik kreeg toch wel een beetje trek.”

“Amir doet al jaren mee aan de Ramadan en hij vroeg of ik het ook een keertje wilde proberen”, vertelt Jasper. “Het leek mij een fantastische uitdaging, dus ik besloot mij volledig over te geven. Toen mijn huisgenoot rond 12 kwam binnenstappen met roombroodjes en ik mijn maag hoorde brommen, wist ik dat het einde verhaal was.”

Toch is Jasper vastberaden om volgend jaar opnieuw een poging te doen: “Dan ga ik mij gewoon afzonderen, in de nacht leven, niet ingaan op vrienden die een biertje willen doen. Wie weet hou ik het dan wel een dag vol.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *