Shutterstock / MemoryMan & LCV

Shutterstock / MemoryMan & LCV

Vrouwenhater Andrew Tate straks eindelijk omgeven door enkel mannen

Goed nieuws voor vrouwenhater Andrew Tate: hij zal straks eindelijk omgeven zijn door alleen maar mannen. De controversiële influencer werd gisteravond samen met zijn broer gearresteerd in Roemenië na een uitleveringsverzoek van de Britse autoriteiten.

“Heeft hij toch zijn zin: een gesloten omgeving met alleen maar mannen”, zegt rechtbankdeskundige Bert Bokhoven. “Goed voor hem én de hele wereld dat hij op een plek is waar hij geen vrouwen meer kan zien.”

Toch valt nog maar te bezien of zijn droom echt werkelijkheid wordt: “Er kunnen ook vrouwelijke gevangenisbewaarders zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *