Perfect Wave / Shutterstock

Perfect Wave / Shutterstock

Andrew Tate-aanbidder financieel geheel afhankelijk van ouders

‘Pa en ma zorgen dat ik mij los kan maken van de matrix’

Een jonge aanbidder van Andrew Tate is financieel geheel afhankelijk van zijn ouders geworden. “Ik wilde financieel vrij zijn en heb Tates’ lessen bijna religieus gevolgd”, zegt de 20-jarige Jordy. “En het werkt echt: omdat ik van school ben getrapt, geen vriendin meer kan krijgen en van de rechter een cursus moest volgen over seksuele omgangsvormen woon ik weer thuis en leun ik financieel gezien volledig op mijn ouders.”

Jordy is er verheugd over. “Dit is het leven. We kunnen niet allemaal webcamgirl-bedrijven in Roemenië opzetten, maar dankzij het maandelijkse bedrag dat pa en ma overmaken sta ik echt helemaal los van de matrix.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens mij gaat ‘De Speld’ hard achteruit. Steeds meer ga ik denken de berichtgeving een beetje te begrijpen. Vooral dit bericht over Jordy (20 jaar).

Reageer
gravatar

Ik begrijp er niets van. Iedereen ziet toch dat meneer Tate niet woke is? Hoe kun je daar een voorbeeld aan nemen? Deze knul ook: die zou bezig moeten zijn met het klimaat, lhbtiq+ acceptatie en ons slavernijverleden. Dat zijn belangrijker zaken dan geld en lekkere wijven.

Reageer
gravatar

Zelfs ik zie het verband niet met het het maandelijks zakgeld van ene Jordy (20, niet zijn leeftijd, maar zijn IQ) en een Amerikaans-Britse voormalig schoppende bokser die religieuze lessen doceerde in een bordeel, en thans in een Roemeens huis van bewaring verblijft.

De samenhang zou te maken kunnen hebben met de bewering van het ventje dat hij echt helemaal los is van een of andere matrix?
Kan Jan van Tienen nader uitleg geven?

Reageer