Shutterstock / KOTOIMAGES

Shutterstock / KOTOIMAGES

Discriminerende man maakt van hobby zijn werk en wordt uitsmijter

Mark (27) uit Leiden discrimineert eigenlijk al zijn hele leven maar heeft nu besloten om van deze hobby zijn werk te maken. Daarom staat hij nu elk weekend op vrijdag en zaterdag als uitsmijter bij de club ‘Het Kuiltje’.

Voor Mark is het combineren van zijn hobby met zijn werk ideaal. “Vroeger kwam ik na mijn werk thuis en had ik echt nog steeds de behoefte om te discrimineren. Gewoon iemand benadelen op basis van seksuele voorkeur of kledingstijl of zoiets. Maar nu kan ik dat op mijn werk doen, word ik er goed voor betaald én word ik er ook beter in,” zegt Mark terwijl hij net iemand heeft weggestuurd omdat die een oorbel draagt.

Wanneer hem wordt gevraagd of hij nu meer tijd heeft voor andere hobby’s, reageert Mark ontspannen. “Ik was vroeger behoorlijk bezig met complottheorieën. Ik denk dat ik dat weer ga oppakken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *