Shutterstock / tetxu / Proshots Zuma Press

Racist gelooft niet dat mensen echt kunnen begrijpen hoezeer hij lijdt onder maniertjes van Vinícius

Racist Bert uit Hoogeveen is tijdens een persconferentie in tranen uitgebarsten na een vraag over Vinícius Júnior. Volgens de racist lijdt hij hevig onder de maniertjes van de Braziliaanse voetballer in het veld.

"Ik geloof niet dat mensen werkelijk kunnen begrijpen hoeveel pijn het mij doet als hij ligt te rollen na een klein tikje", zei Bert. "Het irriteert me tot diep in mijn ziel. Zelfs als mensen zich dat kunnen voorstellen, zullen ze nooit voelen wat ik voel. Hopelijk zullen we ooit in een wereld leven waarin voetballers zich precies zo gedragen als ik wil, zodat racisme niet meer nodig is."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *