Shutterstock / Enrique Ramos

Shutterstock / Enrique Ramos

Dé oplossing om de kloof tussen rijk en arm te verkleinen vind je achter onze paywall

De kloof tussen arm en rijk groeit gestaag. Dat dat een probleem is, is evident: arme mensen leven korter, zijn ongelukkiger en ongelijkheid is simpelweg slecht voor een land. De oplossing om die kloof te dichten hebben wij gelukkig gevonden. Lees er alles over achter onze paywall.

[artikel gaat verder na de break]

Hét geheim om de kloof tussen arm en rijk te verkleinen is de vrije toegang tot informatie en goederen. Ook moet men meer belasting betalen. Iedereen met meer dan vijf miljoen euro krijgt een kleine medaille en een oorkonde dat ze het hebben ‘gemaakt’ en dat ze worden bedankt voor de 95 procent belasting die ze betalen over iedere euro waarmee hun vermogen daarna groeit. Hoe klinkt dit?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *