Shutterstock / Ground Picture

Shutterstock / Ground Picture

Samira is ongevoelig voor slutshaming want ze heeft twee pikken in haar oren

Op haar MBO-opleiding is Samira regelmatig slachtoffer van slutshaming. Ze krijgt vaak vervelende opmerkingen naar haar hoofd als ze een rok of croptop aanheeft of wanneer ze met iemand flirt. “Ik was hier altijd erg gevoelig voor, maar heb nu eindelijk een oplossing. Het scheelt zoveel, ik voel me echt beter over mezelf.”

Samira haar oplossing bestaat uit twee pikken, die ze in haar oren plant. “Ik denk vaak: wist ik dit maar eerder. Ik ben zo vaak ‘hoer’ genoemd in de klas. Alleen maar omdat ik ooit een naaktfoto deelde met een vriendje die hij toen heeft verspreid. Hij is daar nooit op aangesproken, maar ik stond de rest van mijn hele middelbare schooltijd bekend als ‘vies wijf’. Ik kon er niet van slapen. Sinds ik mijn oren vul met pik slaap ik weer prima.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *