Studio Speld / Isha De Haan

Studio Speld / Isha De Haan

De verhoudingen in het Midden-Oosten uitgelegd in één helder overzicht

Het Midden-Oosten staat onder hoogspanning. Steeds zijn er weer nieuwe landen en groepen die elkaar aanvallen of juist met elkaar samenwerken. Ben jij de draad kwijt? In dit heldere overzicht zie je in één oogopslag hoe de verhoudingen liggen.

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb begrepen dat Caroline van der Plas onze nieuwe minister van Buitenlandse Zaken wordt. Dan is dit overzicht bijzonder handzaam om haar een beetje bij te spijkeren. Ik heb hier trouwens ook nog een tweede hands telraam voor het geval ze minister van Financiën wordt.

Reageer