Shutterstock / solarseven

Shutterstock / solarseven

Locatiescout Marvel-film heeft ontzettend mooie ruimte met groen scherm gevonden

Het zit de 31-jarige Ava Smith, die als locatiescout voor Marvel werkt, eindelijk eens mee. Ze heeft na lang zoeken namelijk een ontzettend mooie ruimte met een groen scherm gevonden voor de nieuwste superheldenfilm die volgend jaar in bioscopen door de hele wereld te zien is. “Het had wat voeten in aarde, maar deze is perfect”, zegt ze.

“Het is nogal een klus om een geschikte ruimte te vinden”, vertelt de locatiescout. “Er moet een groen scherm zijn, een vloer die ook een groen doek heeft – en die niet te hard is, voor valscènes – en je hebt natuurlijk ook genoeg ruimte nodig voor alle camera’s. Bovendien moet het makkelijk bereikbaar zijn voor de acteurs, cateraars en andere medewerkers. Je hoort het al: het is nogal een zware bevalling dus.”

“We moeten er helemaal voor naar Hongarije met z’n allen, maar ik ben blij dat we nu eindelijk de perfecte plek hebben gevonden.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *