Alexandros Michailidis / Shutterstock

Alexandros Michailidis / Shutterstock

Hoe ver ga jij voor je droombaan? Deze man veegde er oorlogsmisdaden voor onder het tapijt

Als jij je droombaan had gevonden, hoe ver zou je dan gaan om ’m ook daadwerkelijk te krijgen? Veel? Bijna alles? Wij vonden iemand die er écht alles voor doet: hij veegt er zelfs oorlogsmisdaden voor onder het tapijt.

“Als ik een doel heb, ga ik er voor de volle 100, nee, 200 procent voor”, zegt de man. “Zelfs als het betekent dat ik er informatie over obscene hoeveelheden burgerslachtoffers in Gaza voor moet wegmoffelen.”

Online spreekt men weleens van de ‘grindset’ of ‘billionair mindset’, en deze man herkent zich daar wel in. “Je leeft maar een keer, yolo toch. Terwijl anderen slapen, of oproepen tot een staakt het vuren, instrueer ik ambtenaren om F-35 onderdelen te blijven leveren. Ik ‘draag de boten’, zogezegd.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *