Pro Shots / SIPA USA

Pro Shots / SIPA USA

Nederlandse tennisfan staat midden op de dag op om Australian Open te kijken

Hij moet er wat voor over hebben: tennisfan Jochem is vandaag in het holst van de dag opgestaan om naar de Australian Open te kunnen kijken. Door het tijdsverschil met Australië moest hij de wekker na twaalven zetten om de kwartfinalepartij tussen Jannik Sinner en Andrey Rublev te kunnen kijken.

“Verre van ideaal natuurlijk, maar je bent fan of je bent het niet”, laat Jochem weten terwijl hij de slaap uit zijn ogen wrijft. Wel is hij kritisch op de organisatie: “Ze kunnen wel iets meer rekening houden met fans die in andere delen van de wereld wonen. Dat ze die partijen daar midden in de nacht programmeren is voor fans als ik echt bijna niet te doen. Maarja, het moet maar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *