NOS

NOS

Overwinningsspeech Nadal: ‘Ik wil graag Pfizer bedanken’

Rafael Nadal veroverde vandaag door een overwinning op Daniil Medvedev zijn eenentwintigste Grand Slam-titel. In zijn overwinningsspeeech stond hij uitgebreid stil bij de mensen die dat allemaal mogelijk hebben gemaakt. "Ik wil graag Pfizer bedanken", sprak Nadal met betraande ogen terwijl hij de beker in zijn armen geklemd hield. "Zonder hen was dit nooit mogelijk geweest."

De Spanjaard toonde zich een gelukkig en gezegend mens. "Pfizer heeft achter de schermen kei- en keihard gewerkt om dit allemaal mogelijk te maken. Ik ben me er terdege van bewust dat niet zomaar iedereen de beschikking heeft over mensen die het allerbeste met hen voor hebben. Ik ben echt een bevoorrecht mens."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

★★★

Ik ken Pfizer Inc.als een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld, maar dat ze ook tennisspullen produceren was mij geheel onbekend.

Jaap, bedankt voor het versterken van mijn kennis over sportmateriaal. Als beloning daarvoor krijg je van mij maar liefst vijf sterren. Maar twee sterren in mindering omdat ik liever Medvedev had zien winnen.

Reageer