NOS.nl

Uitschakeling Robin Haase had Nederlands tintje

Hagenaar groeide op in Nederland

De uitschakeling van Robin Haase op de Australian Open had een Nederlands tintje. Haase heeft een Nederlandse vader en groeide op in Nederland.

Het is niet het enige Nederlandse aspect aan de teleurstellende prestaties van de Hagenaar. Hoewel Haase al jaren in België woont, is hij zijn roots nog niet vergeten: “Ik voel me het meest Nederlander als ik in drie sets word weggevaagd op een Grand Slam-toernooi. Mijn vader kan trots zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Al die impliciete verwijten! Zeg het gewoon hardop en frontaal: na Tom Okker en Richard Krajicek is er geen Nederlandse tennisser geweest die nog een deuk in een pak boter kon slaan. Alleen Dinges, die Rotterdammer, heeft aan tennis een vleselijk lekkel wijf overgehouden Fatima Huppeldepup de Moreiro; het kind is ook nog onaards goed in poker en het showen van zilveren sieraden, dus financieel zelfstandig. Waar vindt je nog zo iemand?

Reageer
gravatar

Die uitschakeling is allemaal de schuld van die asielzoekers. NEDERLAND IS VOL (pas op want ik gebruik hoofdletters; nu wordt het serieus!) En dan nog iets: de erwtensoep is deze week op reclame bij Albert Heijn, heb direct 12 blikken ingeslagen, scheelt zeker weer 2,54 euro.

P.S. Door deze reactie voel ik me pas écht Nederlander

Reageer
gravatar

Precies! Goed dat dat eens gezegd wordt, hier in Nederland!
Maar die linkse knuffelaars zullen wel weer beweren dat het aan hemzelf lag!
Ga zelf straks ook erwtensoep inslaan, (kan het Nederlandscher? dat zal al die gutmenschen leren!