Shutterstock / DODO HAWE

Shutterstock / DODO HAWE

Wil je je oud voelen? Alle Teletubbies hebben prostaatkanker

Damn, treurige constatering: alle Teletubbies hebben inmiddels prostaatkanker. Bij de ene komt het door overgewicht, bij de ander is het alcoholisme, en voor allemaal geldt: de leeftijd speelt ze parten. Tinky-Winky, Dipsy, La-La, Po: allemaal hebben ze prostaatkanker. Voel je je oud? Dat komt doordat je het bent. Treurig! Maar niet zo treurig als de Teletubbies, die allemaal naar dezelfde oncoloog gaan.

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *