Andrey_Popov / Shutterstock

Andrey_Popov / Shutterstock

Man die op straat leeft alleen maar met zichzelf bezig

Een Rotterdamse man die sinds drie maanden op straat leeft is alleen maar met zichzelf bezig. Daarover klagen mensen op social media. “Erg zelfingenomen man”, vindt Vincent op X.com. “Vraagt om geld voor zichzelf terwijl velen het moeilijk hebben.”

“Hij komt wereldvreemd over door zijn zelfingenomenheid”, zegt Bieneke. “Nul oog voor wat er speelt. ‘IK heb het koud’, zei ’ie laatst. ‘Heb je een muntje VOOR MIJ’, zei ’ie ook. Ja, ok, dacht ik toen, meneertje-‘how can I make this about me’. Leuk account vind ik dat trouwens. Maar verder negeer ik hem nu maar. Beste wat je met zulke types kunt doen.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *