Shutterstock / Dean Drobot

Shutterstock / Dean Drobot

Het kan normaal lopen: het ene moment zit je op kantoor, het andere moment ben je weer thuis

Het leven kan normaal lopen. Dat bleek vandaag wel weer, toen Daniel eerst nog op kantoor zat, en daarna weer naar huis ging. “Je kan er lang of kort over praten, maar het is volledig grijpbaar. Je kan er met je verstand bij”, filosofeert Daniel erop los.

“Je staat op en je kan je bijna voorstellen hoe je dag loopt, en dan verloopt ’ie ook zo. Iedere dag weet je volledig waar je aan toe bent. Een rationele rollercoaster. Uiteindelijk is het leven toch gewoon een aaneenschakeling van waarschijnlijkheden en ontoevalligheden.” Daniel is even stil. “Tsja, sommige zaken zijn gewoonweg uitstekend te bevatten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *