Shutterstock / Studio Speld / Naydiënne Bonifacio

Shutterstock / Studio Speld / Naydiënne Bonifacio

Open kist make-up tips

Je kent het wel: je bent aan het ontbinden, je lichaamscellen breken af, je huid verkleurt en laat los. Dat je koud bent betekent nog niet dat je niet ook HOT kan zijn! Je bent dood maar júíst nu moet je erg goed uitzien. Nog een laatste indruk achterlaten op je crush, nog een laatste keer die collega jaloers maken, nog een laatste goede herinnering.

Bij een special day, hoort een special look! Of je nu een pro bent of er juist net mee bent begonnen, dat laatste waarschijnlijk niet, hier zijn vijf tips waarmee jij je begrafenis naar een hoger level kan tillen.

1.   Gebruik foundation. Zoek een kleur uit die matcht met je oorspronkelijk teint. Zo lijkt het net alsof niet al het leven uit je is weggevloeid.
2.   Breng blush of bronzer aan. Hiermee kan je verbloemen dan er geen bloed meer door je aderen stroomt en geef je jezelf de look alsof je net een middagje in de zon hebt gezeten en daarna de trap op bent gehuppeld.
3.   Kies een leuk lippenstiftje uit. Dit kan elke kleur zijn behalve blauw of paars, dat is juist de kleur die je wilt verhullen. Oranje en geel zijn kleuren die blauw en paars corrigeren, kijk hier eens naar!
4.   Look alive met een prachtige glow op je wangen. Nu je wangen waarschijnlijk zijn ingevallen is dit het optimale moment om alles eruit te halen! Accentueer de botten op je gezicht met een highlighter en boots zo een echte sweaty look na. Je personal trainer zal trots op je zijn.
5.   Creëer een leuk oogschaduw lookje. Nu je toch met je ogen dicht in een kist ligt, is dit hét perfecte moment om een mooie, leuke oogschaduw look te creëren, die je aan iedereen kan laten zien! Misschien een goed moment voor een winged eyeliner?

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief de beste artikelen van De Pin uit 2023. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *