Studio Speld: Casper Steenbergen & Shutterstock

Studio Speld: Casper Steenbergen & Shutterstock

Werknemers Tata Steel krijgen wederom chemokuur in kerstpakket

De kerstborrel is voor veel werknemers weer een spannende tijd, vol verwachting wordt er gespeculeerd wat er dit jaar in het kerstpakket zit. Zo niet bij Tata Steel. Bij de werknemers van de staalproducent zat er dit jaar weer gewoon een chemokuur in het kerstpakket.

Voor Anouar, die al twaalf jaar bij het bedrijf werkt, komt het al lang niet meer als een verrassing. “Tsjah, we zijn het wel gewend hoor. Een flesje wijn en een chemokuur, ieder jaar hetzelfde. Volgens mij hebben ze er zelfs dezelfde strik omheen gedaan als vorig jaar.”

Ondanks het gebrek aan creativiteit bij het staalconcern, zijn niet alle werknemers ontevreden met het pakket. Camilla (29) is zelfs ieder jaar weer hartstikke blij met het geschenk: “Natuurlijk is het ieder jaar hetzelfde, maar je kunt er tenminste wel wat mee. Bij sommige bedrijven krijg je een kaasfondue, dat ziet er misschien leuk uit, maar die komt vervolgens wel ongebruikt ergens achterin een kastje te staan. Hiervan weet ik dat ik het tenminste nog ga gebruiken. Maar het zou natuurlijk wel leuk zijn als ze er voor de afwisseling ook een keer een tegoedbon voor een bestraling bij zouden doen of zo. Dan zou ik me pas echt gewaardeerd voelen.”

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *