voronaman / Shutterstock

voronaman / Shutterstock

Noor zet achter teleurgesteld berichtje toch ‘:))’ want ze is en blijft een leuk mens

Noor heeft een lastige dag op haar werk. Haar collega heeft zich namelijk niet aan afspraken gehouden en nu wil ze daar iets van zeggen. Dat is vervelend, omdat Noor graag wordt gezien als een leuk mens. En dat is ze ook. Om duidelijk te maken dat ze toch leuk is, sluit ze haar teleurgestelde berichtje af met ‘:))’.

“Hé”, begint ze haar berichtje speels. “We hadden volgens mij (zie ook de notulen van afgelopen vergadering) afgesproken dat jij het op zou pakken met Evert. Ik zie dat je dat nog steeds niet hebt gedaan. Ik heb hier nu zelf geen tijd voor, dus kan het niet alsnog ineens van jou overnemen.” Haar toon is scherp en ze maakt duidelijk dat ze niet tevreden is dat hij zijn werk niet doet. En terecht, want ze hadden afspraken gemaakt, die hij niet is nagekomen. Toch slaat de twijfel toe. Zou hij nu denken dat ze niet leuk is? Lijkt ze nu boos? Snel typt ze er ‘:))’ achteraan. Op het nippertje redt Noor haar reputatie van ‘leuke vrouw’. Dat was close.

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief de beste artikelen van De Pin uit 2023. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *