De Speld Non-Adventskalender: het aftellen begint nu, maar ook nooit! cover

De Speld Non-Adventskalender: het aftellen begint nu, maar ook nooit! cover

De Speld Non-Adventskalender: het aftellen begint nu, maar ook nooit!

Een rompertje op Lila Tuesday? Een iconische raamposter van Partij Tegen de Burger-voorman Melle Smit op Gemêleerd Metallic Friday? Het kan allemaal! In onze Non-Adventskalender van 2023 vind je tientallen prachtige De Speld-producten die jij stuk voor stuk, elke dag, zelf los kunt kopen. Minder krassen, meer verbrassen.

Kun je al lezen? Verras jezelf dan bijvoorbeeld op een Random Red Monday met ons nieuwste boek 2023: Toch een Jaar en geniet op Een Zondag van heerlijke zelf gezette glühkoffie uit een officiële De Speld-mok. En geef toe: die afgezaagde adventskalender, waar jij standaard te gretig voor was, is toch zó 1840 tot en met 2022.

En denk ook eens aan een ander deze kerst. Is je beste vriend(in) een baby? Kies dan voor een De Speld-romper. Voor ieder wat wils, én je kunt alle cadeaus zelf stijlvol verpakken, met een glanzend lintje bijvoorbeeld! Met de Non-Adventskalender van De Speld tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jezelf of van de ontvanger. Of van ons.

Dus, het aftellen naar een willekeurige dag in je leven kan beginnen! Maar eigenlijk hoeft dat dus niet. En onthoud: kopen is kennis.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *