Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Nieuw: Adventskalender die aftelt tot menstruatie

Voor wie maar geen genoeg kan krijgen van de verschillende adventskalenders die in de winkels liggen, is er nu ook een adventskalender verkrijgbaar bij de apotheek. Deze is extra origineel, want hij telt niet af tot de kerst maar tot de menstruatie.

De adventskalender van de apotheek is niet heel duur, maar je moet hem wel zelf betalen. Desondanks hebben ruim twee miljoen mensen de adventskalender al in huis. Uniek aan de adventskalender is zijn geringe omvang: hij past op je nachtkastje en kan zelfs mee in je handtas.

Net als bij andere adventskalenders zit een groot deel van de lol in het dagelijks openen van de verrassing. Niet stiekem meerdere vakjes op één dag openmaken!

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Ik denk hierbij aan het feministisch-intellectuele studentenleven van Amsterdam, waar afgeteld wordt tot de menopauze. Puur biologisch bepaald kunnen ze net daarvoor in het café gaan bedelen om wat sperma.

• Reageer
gravatar

Lisanne en Bas weten kennelijk niet dat een adventkalender iets geheel anders is dan een strip anticonceptiepillen. Ze lijken in de verste verte niet op elkaar.

Dat Bas het niet weet kan ik mij enigszins voorstellen, maar van Lisanne had ik dat niet verwacht. Of ze moet zo jong zijn, dat ze nog niet menstrueert.

• Reageer