Nieuw: Adventskalender die aftelt tot menstruatie

Voor wie maar geen genoeg kan krijgen van de verschillende adventskalenders die in de winkels liggen, is er nu ook een adventskalender verkrijgbaar bij de apotheek. Deze is extra origineel, want hij telt niet af tot de kerst maar tot de menstruatie.

De adventskalender van de apotheek is niet heel duur, maar je moet hem wel zelf betalen. Desondanks hebben ruim twee miljoen mensen de adventskalender al in huis. Uniek aan de adventskalender is zijn geringe omvang: hij past op je nachtkastje en kan zelfs mee in je handtas.

Net als bij andere adventskalenders zit een groot deel van de lol in het dagelijks openen van de verrassing. Niet stiekem meerdere vakjes op één dag openmaken!

Dit artikel staat in ons allernieuwste boek: 2022 – Een Ander Jaar. Bestel vandaag nog het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2022. Inclusief vele nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord van iemand die beweert dat hij onze minister van Landbouw is geweest, een dubbele pagina om in te huilen en een klein voorraadje gas voor tijdens deze lange winter. Nu voor slechts 18,50 in onze webshop.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lisanne en Bas weten kennelijk niet dat een adventkalender iets geheel anders is dan een strip anticonceptiepillen. Ze lijken in de verste verte niet op elkaar.

Dat Bas het niet weet kan ik mij enigszins voorstellen, maar van Lisanne had ik dat niet verwacht. Of ze moet zo jong zijn, dat ze nog niet menstrueert.

Reageer
gravatar

Ik denk hierbij aan het feministisch-intellectuele studentenleven van Amsterdam, waar afgeteld wordt tot de menopauze. Puur biologisch bepaald kunnen ze net daarvoor in het café gaan bedelen om wat sperma.

Reageer