Shutterstock / Alexandros Michailidis

Shutterstock / Alexandros Michailidis

Man die drie keer modaal verdient ontdekt dat je het stembiljet kunt uitvouwen

‘Er waren andere opties dan VVD?’

Een opmerkelijke dag voor Coenraad van Rijckevorsel uit Bussum. Via een van zijn verre familieleden kwam hij erachter dat je het stembiljet kunt uitvouwen. “Je bedoelt te zeggen dat er altijd al meerdere opties waren? En daar kom je nou mee?”

Coenraad komt er ook net achter dat Mark Rutte niet automatisch premier van het land werd, maar juist via een soort ‘democratisch systeem’ op die plek terecht kwam. Coenraad reageert verrast: “Ik dacht dat dat een gegeven was joh! In mijn omgeving, van Bussum tot Naarden, wist ook niemand dit. Zelfs m’n neef in Wassenaar had geen idee.”

Coenraad heeft laten weten aankomende verkiezingen het stembiljet wél uit te vouwen, maar toch weer VVD te stemmen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *