Pressmaster / Shutterstock

Pressmaster / Shutterstock

Tara (29) staat weer eens met bierviltjes aan haar vriend uit te leggen wat overspel is

“Dus heb je eerst twee dezelfde bierviltjes, maar dan komt er opeens een bierviltje van een ander merk en die gaat pontificaal op één van die eerdere bierviltjes liggen, snap je?” Tara (29) legt een aantal bierviltjes heel langzaam precies zo neer zoals ze beschrijft en kijkt vervolgens hoopvol naar haar vriend Tobi (31). Maar ziet dan aan zijn glazige blik dat hij het nog steeds niet snapt. Ze bergt de bierviltjes teleurgesteld weer op.

“Dit is denk ik de honderdste keer dat ik aan hem probeer uit te leggen wat overspel is”, verzucht ze. “Maar op de één of andere manier wil het er bij hem niet in. Geloof me, ik heb het ook al geprobeerd met het trekken van lijnen op plaatjes van hitsige lijven, maar blijkbaar is het hele concept toch te ingewikkeld voor hem. Jammer, want voor mij is de overspelregel toch wel belangrijk.”

Tobi zelf is zich van geen kwaad bewust: “Kom op joh, wie interesseert het nou of iets overspel is of niet? Het is maar een spelletje.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *