Shutterstock / Anas-Mohammed

Shutterstock / Anas-Mohammed

Israël lanceert raket op vluchtelingenkamp in derde poging burgerdoden tot minimum te beperken

Vanochtend heeft Israël opnieuw een raket gelanceerd op het vluchtelingenkamp in Jabalia, Gaza. Het is volgens het Israëlische leger (IDF) een derde poging om het aantal burgerdoden tot een absoluut minimum te beperken.

“Onze eerste twee raketaanvallen hebben honderden onschuldige mensen vermoord”, legt een woordvoerder van het IDF uit. “En nu beschuldigen mensen ons van oorlogsmisdaden, etnische zuivering en genocide, maar dat klopt niet. Wij doen er echt álles aan om burgerdoden te voorkomen. Daarom hebben wij het vanochtend opnieuw geprobeerd. Helaas opnieuw veel onschuldige slachtoffers, maar je kunt niet zeggen dat we het niet hebben geprobeerd. Morgen weer een dag!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *