Poznyakov / Shutterstock

Poznyakov / Shutterstock

Girl power! ‘Ik dwong mijn vriend te veranderen en vond hem daarna niet interessant meer’

'Nu is het uit en zijn we allebei beschadigd en alleen'

Woman win! Chantal (27) had een superduperleuke rela met Peter, inclusief samenwonen en de hele shabam, maar na een tijdje begonnen haar wat dingen op te vallen die ze minder geslaagd vond. Dus deed ze wat iedereen in zo'n geval zou doen: hem dwingen te veranderen. Dat lukte, en hoe!"

Ik vond zijn kledingstijl niet zo leuk, het was wel heel veel donker, terwijl ik zelf meer van de kleur en shine ben. Dat was niet de enige mismatch, zo zat Peter geregeld bij vrienden terwijl ik denk 'hallo, hoe gaan we ooit samen The Crown afkijken als jij wielrennen met Bob en Marc voorrang geeft?!' Nouja, zo waren er nog wel wat dingen", vertelt Chantal temidden van haar krappe studio in Culemborg, dat ze nu deelt met drie katten ('mijn snoepjes').

"Ik heb hem verteld dat als hij graag met mij wilde zijn, hij dat wel eens zou mogen laten zien", vervolgt Chantal, die met lede ogen toezag hoe haar Peter in de maanden daarna onherkenbaar veranderde. "Het leek soms wel alsof ik thuis op de bank zat met een soort halve melaatse, zo'n chagrijn die alleen maar televisie kijkt en zwaar aan mij zit te hangen. Daar kreeg ik het benauwd van. En ook van z'n felrode schoenen, hallo, 2021 belde en ze willen hun schoenen terug haha."

"Toen heb ik het uitgemaakt, want dit was niet meer de Peter op wie ik verliefd was geworden", verzucht Chantal. "Voor mij voorlopig even geen man meer, het is alsof je een kind opvoedt, dat gezeik altijd. Gadverdamme." De drie katten miauwen hard om eten en zetten hun nagels in het been van deze powervrouw, die lef toonde en opkwam voor de waarden die voor haar belangrijk zijn. "Met compromissen bereik je niks in het leven."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *