PRO SHOTS / SIPA USA  & NOS

PRO SHOTS / SIPA USA & NOS

Femke Bol: ‘Leuk record van Jeffrey Hoogland, maar kan hij het ook met horden?’

Baanwielrenner Jeffrey Hoogland heeft gisteren in Mexico het wereldrecord op de kilometer verbroken. Veel mensen waren onder de indruk van de prestatie, zo niet Femke Bol. Zij was benieuwd of hij dit ook zou kunnen met horden.

“Leuk hoor, zo’n oud record verbreken wat al tien jaar stond, maar ik had het wel eens willen zien met horden op de baan”, zegt Bol. “Veertienpas, het opzwaaibeen en pasritme: allemaal termen die hem waarschijnlijk helemaal niks zeggen. Ik had het dan allemaal nog wel eens willen zien.”

Hoogland wil nog niet laten loslaten of hij vandaag bij zijn poging op de 200 meter vliegende start wel met horden gaat rijden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *