NOS

NOS

NOC*NSF trots op prestaties baanploeg: vijf medailles en sappig verhaal

Het botert niet tussen de leden van de Nederlandse baanwielrenploeg. Dit tot grote tevredenheid van NOC*NSF. De bond constateert trots dat de Nederlandse baanwielrenners helemaal klaar zijn voor de Spelen in Parijs: “vijf medailles én een sappig verhaal, daar kun je mee thuiskomen”, glundert voorzitter Anneke van Zanen-Nieberg.

Van Zanen-Nieberg: “Ja geweldig toch? Een verhaal om van te smullen. En dan ook nog wat medailles, dat is dan prettige bijvangst. We zijn enorm trots op onze jongens.” De sportkoepel wil zich echter nog niet rijk rekenen. “Parijs is nog ver. Ze moeten dit verhaal nog wel vol zien te houden natuurlijk. We hopen dat de heren professioneel genoeg zijn om hun ruzie niet voor die tijd bij te leggen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *