Shutterstock / cristiano barni

Shutterstock / cristiano barni

Tessa (14) snapt niet precies wat belastingontduiking is, maar vindt het wel tof als Shakira het doet

De jonge Shakira-fan Tessa weet niet precies wat belastingontduiking is, maar vind het wel heel cool dat Shakira het doet. “Ik hoorde bij het nieuws dat Shakira via Nederland belasting ontduikt, dus ik dacht omg, slay.”

Tessa werd Shakira-fan door haar diss-track over haar ex Gerard Pique die begin dit jaar uitkwam en is sindsdien idolaat van alles wat de 46-jarige Colombiaanse blondine doet. Nu blijkt dat de Latijns-Amerikaanse, ook bekend van onder meer de monsterhits ‘Waka Waka’ en ‘She-Wolf’, al jaren haar miljoenen door Nederland sluist, is Tessa helemaal verkocht. “Volgens het Spaanse OM heeft ze alleen in Spanje al 14,5 miljoen euro ontdoken. Ik snap niet helemaal hoe Nederland hiermee te maken heeft, maar dat is vet veel geld!”

Tessa staat niet alleen in haar adoratie voor Shakira. De popprinses uit Barranquilla, die velen met haar soepele heupen verleidt tot ritmische dans, leert een hele generatie weer genieten van het wegsluizen van geld via Nederland. Haar fans hopen dat Shakira, bekend van de wereldhit ‘Whenever, Wherever’ en haar grootschalige belastingfraude via een belastingparadijs, snel weer met een nieuwe single komt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *