Celso Pupo / Shutterstock

Celso Pupo / Shutterstock

Qatar ziet in Shakira ‘interessante optie’ voor WK-lied

In zijn zoektocht naar een artiest die een passend WK-lied kan maken, is de organisatie van Qatar 2022 uitgekomen bij Shakira. De Colombiaanse zangeres verscheen plots op de radar en het voltallige organisatiecomité is het er unaniem over eens: deze vrouw is een zeer interessante optie.

Een woordvoerder van de organisatie legt uit hoe ze bij Shakira uit zijn gekomen: “We hebben lang de roddelbladen en alle juicechannels in de gaten gehouden op zoek naar een geschikte kandidaat voor het WK-lied bij ons dit jaar. Opeens was zij overal, Shakira is een droomkandidaat. Niemand staat zo dicht bij de normgen en waarden van het toernooi als zij.”

Shakira heeft nog niet gereageerd op de uitnodiging om het lied te gaan maken, maar volgens de organisatie zal dat wel goedkomen: “We zitten zelf te denken aan een liedje als ‘Jarra Jarra’, ‘Taxa Taxa’ of gewoon ‘Doekoe Doekoe,’ of iets in de trant. Het wordt geweldig! En de inkomsten van het lied gaan naar een goed doel op de Kaaimaneilanden.”

Steun De Speld. Word Vage Kennis. Vage Kennissen krijgen naast een welkomstcadeau naar keuze, ook elke week een exclusief artikel toegestuurd. En steun je de redactie bij het maken van artikelen, video’s en meer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *