Shutterstock / hyotographics

Shutterstock / hyotographics

We schreven een rommelig stuk over de verkiezingen in Slowakije omdat je er toch niet op gaat klikken

De verkiezingen in Slowakije komen eraan. Veel over te doen, hoofdstad is Bratislava geloven we. Veel desinformatie wordt er rond deze tijd verspreid daar, zo lezen we in de Volkskrant. Heftig wel. Wat doe je tegen zoiets? Er zijn verschillende kandidaten waar men op kan kiezen, premier Heger is nu nog premier, maar straks? Wie weet. Partij SMER is kansrijk, die schijnt nogal populistisch te zijn. Die partij is ook tegen Oekraïne. Niet goed, maar ook ingewikkeld, als je het niet helemaal begrijpt. Veel op het spel, veel op het spel, zoveel is zeker. In ieder geval: vandaag verkiezingen, na de uitslag weten we meer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *