Shutterstock / Prostock-studio

Shutterstock / Prostock-studio

Man die slaapkamer omschrijft als ‘this is where the magic happens’ heeft daar één keer gefriemeld

Het is vaste prik als je voor het eerst bij Benno (34) op visite komt; hij geeft je de house tour. “Welkom in mi casa”, zegt hij terwijl z’n tante Hannie en oom Jos binnenkomen in het krappe 2-kamer appartement. Benno woont al 3,5 jaar op deze plek, maar z’n Jos en Hannie hadden eerder niet de behoefte om langs te komen. “Zal ik maar beginnen met de house tour?”, vraagt Benno.

Zonder antwoord af te wachten doet hij met een theatrale beweging zijn slaapkamerdeur open. “This is where the magic happens”, zegt Benno trots. Het klinkt stoer en indrukwekkend, maar feitelijk gezien is de uitspraak dik aangezet. Benno heeft in zijn slaapkamer één keer gefriemeld.

“Het zit in je DNA, ouwe rokkenjager”, zegt Jos glunderend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *