Politie

Politie

‘Het gaat altijd over de slachtoffers van de Taghi’s, maar nooit over de mensen die ze in leven hebben gelaten’

Volgens de advocaat van Ridouan Taghi wordt zijn cliënt en diens familie in een veel te kwaad daglicht gesteld. “Het gaat altijd maar over de slachtoffers die zij gemaakt hebben, maar nooit eens over de mensen die ze in leven hebben gelaten”, zo laat de advocaat weten.

Het stoort de pleitbezorger mateloos dat er zo kwaad wordt gesproken over zijn cliënt. “Als je naar de cijfers kijkt, dan zijn er meer onschuldige mensen niet vermoord door mijn cliënt dan wel. En toch gaat het alleen maar over die laatste groep. Nederlanders hebben er een handje van om alles van de negatieve kant te bekijken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *