Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers / Shutterstock / Wiki Commons

Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers / Shutterstock / Wiki Commons

Vuelta-finish van vandaag ligt ‘er nu nog wat slecht bij’ maar organisatie belooft ‘dat het einde middag goed komt’

De finish van de Vuelta-etappe van vandaag ligt er opnieuw erg slecht bij. Dat blijkt uit verschillende beelden die op dit moment rondgaan op social media. Volgens de organisatie is er ‘niks aan de hand’ en ze beloven dat het ‘einde middag gewoon allemaal goed komt’.

“Het is nog een paar uur voordat de eerste renners hier de finish bereiken. Alle tijd dus nog om alles in orde te maken hier”, zegt een woordvoerder van de organisatie achter de Vuelta, terwijl hij een grote steen onder de finishboog het ravijn in rolt. “Zoiets moet je ook niet te vroeg in orde hebben, maar kan je beter op het laatste moment doen. Anders waaien er weer dingen weg en kan je opnieuw beginnen.”

Of de geiten op de smalle bergweg een probleem zijn, denkt hij niet. “We zijn bezig een herder te vinden en anders hebben we nog wel een andere oplossing die iets minder diervriendelijk is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *