Shutterstock / Krakenimages.com

Shutterstock / Krakenimages.com

Influencer verdrietig omdat ze huilbui vergat te filmen

TikTok-ster Julie is verdrietig omdat ze vanmiddag vergat haar mental breakdown te filmen voor een TikTok die gegarandeerd veel likes had opgeleverd. “Ik zat in de auto en stond stil op een parkeerplaats, dit was de perfecte plek geweest als laatste video van mijn compilatie met als caption ‘You never know what someone is going through’. Echt super kut.”

Julie laat een oude geplaatste video zien met 400 likes. Een dramatisch meeslepende song ondersteunt het beeld van Julie die de tranen wegveegt van haar rood aangelopen gezicht. “Toen was m’n oma overleden, fuck wat deed die video het goed toen…” Julie’s ogen lopen vol bij het idee van wat had kunnen zijn. Snel pakt ze haar statief, spuit ze wat volumepoeder in haar haar en klikt ze op ‘opnemen’. “Toch nog een goede werkdag.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *